Världens bästa öringfiske!

 
 
Ryssland
Jurassic Lake
Rio Gallegos
Om bigtrout.se
 
Vad är Bigtrout.se?

Lizaöring på 3,3 kg, tagen på en Lothar 2006.Jag som ligger bakom Bigtrout.se heter Johan Nygren. Fisketok besatt av flugfiske. Har fiskat fluga i över 20 år, och för varje år blir begäret värre...

Försöker hinna med att utveckla så många grenar som möjligt av flugfisket: fisketekniker, flugbindning, spöbyggnad m.m. Läser allt jag kommer över, både svenskt och engelskt/amerikanskt.

Mina intressen förutom flugfisket är fotografering och att skriva, och då främst om just flugfiske. Får då och då en bild eller artikel publicerad i något av våra fiskemagasin.

Mitt syfte med Bigtrout.se är att vägleda öringfiskare som vill utforska de mest spännande resmålen i världen. Dels med researrangemanget, men också med allting runt omkring - packning, fiskeutrustning, bra att tänka på m.m.
Det märks på sajten att Kolahalvön varit mitt "andra hem" under flera år, men de andra grenarna utvecklas sakta men säkert.

Jag började min bana som gruppledare på Loops öringresor till Kolahalvön för 5-6 år sedan. Då hade jag redan varit på Kola som deltagare sedan 2001. Fortsatte sedan till Lago Storbel/Jurassic Lake och Rio Gallegos i Argentina. De senaste två åren har jag kört Island och Kolahalvön parallellt. Island är ett samarbete med bl.a. Martin Falklind på Fiskejournalen och Kolaresorna administreras direkt under Kharlovka Company och Peter Power.

När fiskaren bestämt sig för att åka till något av de resmål som presenteras här är jag kontaktman redan från början, och försöker svara på alla frågor. Kan jag inte det på en gång tar jag reda på det. Resenären ska kunna känna sig säker på att inget går fel eller blir bortglömt. Sedan finns det förstås händelser vi inte styr över...

Vill du komma i kontakt med mig gör du det på
tfn 070-590 75 70 eller e-post: jurassic@bigtrout.se.

 

Med reservation för ändringar i program, organisation m.m.
 
Nyheter
Se alla nyheter HÄR
 
 
 
Länkar
www.bigtrout.se
Öringbloggen
Gästbok
E-post