Världens bästa öringfiske!

 
 
Ryssland
Jurassic Lake
Information
Resan
Fiskeutrustning
Packning
Film
 
Rio Gallegos
 
Resans slutgiltiga upplägg!

Efter diverse vändor är vi tvungna att återgå till resans ursprungliga utformning. Inrikesflyg, bilar och personal måste bokas, och som det ser ut nu med bokningarna får vi helt enkelt inte till det med både Jurassic lake och Rio Gallegos.
Några i gruppen planerar att åka till Buenos Aires redan på onsdagen. Det känns som om åtminstone två dagar där är ett måste!

Upplägget (om man inte åker till BA tidigare):

Avresa fredag kväll från Arlanda.

Lördag morgon - samling i Buenos Aires. Transport till inrikesflyget för vidare färd mot Calafate.
(Här ligger Calafate (öppnas i nytt fönster): http://www.salesianos.pt/v/ush/imagens/K.jpg)

Anländer Calafate på eftermiddagen - direkt till Jurassic Lake. Med lite flyt kanske några bumlingar hinner landas redan första kvällen.
Söndag, måndag och tisdag - hard core-fishing!

Onsdag klockan 10 avfärd till Rio Gallegos, fotosafari tio timmar - anländer till hotell i Rio Gallegos (staden) vid 20-tiden, käkar vi middag.

Torsdag och fredag - 2 hela dagar fiske på Loops nedre del av Buitreras/Rio Gallegos. Campen är inte öppen, men boende i byn är både roligt och spännande. Det tar ca 40 min till älven och med medtagen lunch kan vi fiska 12 timmar om vi orkar.
Förra året var fisket mycket bra i november och december, normalt är vattenföringen bra och stor fisk som ska långt upp i älven kan överraska, det gäller att vara på rätt ställe - och det vanliga, flugan ska vara i vattnet!
Guider blir våra ordinarie Buitrerasguider.

Lördag - hemfärd från Rio Gallegos.
Lördag kväll övernattar vi i Buenos Aires - hemresa på söndagen.

Fisket i Rio Gallegos kan förlängas en dag till samma pris om ni önskar, i så fall gäller hemresa från Gallegos söndag och från Buenos Aires måndag.

Pris: 2 900 EURO från Buenos Aires. Allt ingår - alla transporter, all mat och inhemska viner, fiskelicenser, guider m.m.
Tillkommer: en hotellövernattning i Buenos Aires på vägen hem.

Flygbiljetterna är billiga NU, men de billigaste tar snabbt slut. När jag pratade med resebyrån här om dagen fanns det endast ett fåtal kvar (8 300 SEK t.o.r.)!
Man kan beställa biljetterna nu, och behöver inte betala förrän en månad före avfärd.

 

Med reservation för ändringar i program, organisation m.m.
 
 
Nyheter
Se alla nyheter HÄR
 
 
 
Länkar
www.bigtrout.se
Öringbloggen
Gästbok
E-post
 
 
 

info@bigtrout.se