Världens bästa öringfiske!

 
 
Ryssland
Jurassic Lake
Information
Resan
Fiskeutrustning
Packning
Film
 
Rio Gallegos

 

 
Jurassic Lake -  vilda monsterbågar i Argentina

"-Vi kom fram i skymningen med kanske en halvtimma på oss första kvällen. Vi skyndade oss ner till sjön (havet). Jag gjorde mitt först kast, pang, ingen fluga kvar. Höll på att tappa spöet. Med darrande händer, just i skymningen och precis tillräckligt med ledljus lyckades jag justera tafsen och få på en ny streamer. Nytt kast, ett ordentligt drag i linan, tomt. Nytt kast, ett ordentligt drag i linan, tomt.
Mörkret lade sig fort och en kvart senare var det för mörkt. Ingen fisk landad, ändå darrade jag i hela kroppen. Tillbaka vid campen upptäckte jag att flugan hängde baklänges! Shit. Nåväl, det var ju bara början.Under 2 dagar hade vi ett osannolikt fiske både i sjön/havet och den lilla älven. Vi hade gärna haft mer tid att utforska också andra vikar."


Jurassic Lake
är stor, 2 mil lång och 2 mil bred, och ligger "in the middle of nowhere" på en högplatå mitt i Patagonien. Kanterna runt sjön består av vita kalkfossiler. Den påminner med sitt klarblå vatten och sina rev mer om medelhavet än en vanlig sjö, och den är full, och då menar vi full, av vilda stora feta starka blanka regnbågar!

Loop Adventures har exklusiv rätt till fisket i sjön och därmed glädjen att kunna erbjuda en fiskeresa du aldrig glömmer.

Läs mer om resan här >>

 

Med reservation för ändringar i program, organisation m.m.
 
Nyheter
Se alla nyheter HÄR
 
 
 
Länkar
www.bigtrout.se
Öringbloggen
Gästbok
E-post
 
 
 

info@bigtrout.se